De buna voie si nesilita de nimeni....

"Invata sa spui NU mireselor!"... complicata tema. Spun ca e complicata pentru ca... am apucat sa spun odata DA unei mirese. Mireasa mea, fireste. Dar, din cate-mi aduc aminte, mireasa mea n-a venit la biserica intr-o limuzina interminabila, cu o papusa imbracata in mireasa pe capota si subwoofer-ul duduind de manele sau house. N-am facut credit la banca sa cumpar rochia de mireasa de la Paris, New York sau Milano, n-am avut bodyguarzi la nunta, n-am umplut aerul cu miros de pucioasa de la artificii, n-am avut "program artistic" cu dansatori sau clovni angajati. Cand s-a furat mireasa, n-au dus-o nici la Arcul de Triumf, nici pe stadion, nici in Bamboo. Costumul meu a fost cumparat din magazin, nu croit la Razvan Ciobanu sau comandat la Armani. Pantofii la fel; n-am purtat Gucci sau mai stiu eu ce firma celebra. I-am luat tot din magazin, de la Leonardo (sper sa numa taxeze nimeni pentru reclama). Am avut o singura trupa care sa cante, fara DJ suplimentar, fara trupa de manele, fara masini de fum sau baloane de sapun, fara strigat de dar. La "standardele" de astazi, poate parea ca a fost o nunta saraca. Nimic mai fals! A fost cea mai bogata nunta din lume, pentru ca am avut toti prietenii dragi alaturi de noi, pentru ca toata lumea s-a distrat extraordinar si, ceea ce e cel mai important, pentru ca am avut cea mai fericita mireasa din lume.

Comentarii

tutenes a spus…
Vorba lui Paler- "un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin"
Catalin a spus…
N-as subscrie in totalitate la ce spune dl. Paler. Probabil ca, asa cum se intampla deseori, realitatea e undeva la mijloc...
Anonim a spus…
Someone deleted several links from gotupload and zshare ...

From now, we will use www.tinyurlalternative.com as our default [url=http://www.tinyurlalternative.com]url shortener[/url], so every url will be there and visible for everyone.

You can pick out from many great [url=http://kfc.ms]short url[/url] address like:

kfc.ms easysharelink.info jumpme.info megauploadlink.info megavideolink.info mygamelink.info myrapidsharelink.info mytorrentlink.info myurlshortener.com mywarezlink.info urlredirect.info urlshrinker.info weblinkshortener.com youtubelink.info and many others.

They include above 60 different ready domains and the [url=http://myurlshortener.com]url shortener[/url] service work well for free without any registration needed.

So we assume it is good idea and suggest you to use [url=http://urlredirect.info]url redirect[/url] service too!

Thank you.
Anonim a spus…
You could easily be making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat scripts[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses alternative or not-so-known avenues to produce an income online.