Angajam Presedinti. Sau nu.


Fostul presedinte american, George W Bush, a primit o oferta de serviciu. Nu pe la ONU sau la vreo multinationala, cum s-a mai vazut, ci la… o retea de magazine de feronerie din Dallas. Managerul retelei “Elliott’s”, Kyle Walters, spune ca lucrul in afacerile de familie, aptitudinile interpersonale si legaturile cu alte tari il recomanda pe Bush pentru un job in zona de relatii cu publicul. Si pentru ca ex-presedintele si-a anuntat intentia de a-si aduce contributia la imbogatirea bibliotecii prezidentiale, scriindu-si memoriile despre cele doua mandate petrecute la Casa Alba, slujba urma sa fie part-time, ca sa-i permita sa si scrie. “Credem ca munca in compania noastra o sa vi se para mai putin stresanta decat ultimul job pe care l-ati avut”, a spus Kyle Walters. Cu toate aceste avantaje, Bush a refuzat insa oferta. Si stau sa ma gandesc, ce slujbe li s-ar potrivi fostilor presedinti ai Romaniei si chiar actualului presedinte, dupa terminarea mandatului. Are cineva vreo idee ? O sa incep eu, ca sa va ajut sa va invingeti “timiditatea”.



Ion Iliescu cred ca are un mare viitor in industria textila, pentru ca s-a vazut ca se pricepe foarte bine la sforarii. Si zona culturala ar fi o alternativa, Iliescu fiind un foarte bun papusar. Si poate n-ar trebui sa neglijeze nici dezvoltarea unei cariere in domeniul Protectiei Animalelor, cunoscut fiind pentru celebra “cucuvea” sau pentru “mai animalule”.



 

Emil Constantinescu ar putea avea un viitor stralucit in zona confesionala, cunoscut pentru prietenia sa cu Calugarul Vasile si aici l-ar putea ajuta si aspectul fizic (ce rautacios sunt). Ar putea incerca si o meserie mai putin obisnuita; cea de victima profesionista. Sa nu uitam de celebra “m-a invins Securitatea”, expresie care a smuls cateva lacrimi la vremea ei. Si nu in ultimul rand, ar putea deveni model. Da, nu va mirati, ar putea poza pentru diversi sculptori sau pictori care vor sa-l imortalizeze pe Cuza.





Pentru Traian Basescu nu ma gandesc absolut deloc la meseria de matroz. Mai degraba la cea de actor, pentru ca momentul “draga Stolo” a fost memorabil si ar trebui inclus in manualele de actorie. Daca nu merge cu actoria, poate incerca sa devina dansator profesionist, am vazut la Neptun ca are aptitudini. Si, de ce nu, poate incerca si o meserie mai dificila; cea de cascador. S-a pregatit pentru asta conducand cu spritu’n nas sau cu escapadele pe skijet de la Predeal si chiar conducand o Romanie in picaj.



Alte idei, alte propuneri ? Hai sa nu-i lasam sa moara “saraci si cinstiti”.

Comentarii