“Crizatii” sunt extraterestri ?

Pentru ca ei traiesc printre noi. Si Scully si Mulder. Si “X-Files: I DON’T Wanna Believe”. Si bizonii. Si au ganduri in cap. Si crize.

1. Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton, pe care scria “E gratis ! Il vrei ? Ia-l Acasa!”. 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. Asa ca a decis sa schimbe cartonul: “Frigider de vanzare cu 100 ron”.
A doua zi cineva l-a furat!

Ei traiesc printre noi!!!!

2.Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat :”Uite o pasare moarta!”… Altcineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : “unde, unde?”

Ei traiesc printre noi!!!

3.Cand se uita la o casa, fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul. El a explicat ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat “Soarele rasare in nord ?”. Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp, ea a dat din cap si a zis: “Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea”

Ei traiesc printre noi!!!

4.Luam pranzul intr-o cafenea, cand, fara sa vrem, am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul sapatamanii, cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde, pentru ca era in mers.

Ei traiesc printre noi!!!

5.Sora mea are un fel de cutit in masina, care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Il tine in portbagaj.

Ei traiesc printre noi!!!

6.Umblam cu o cunostinta, cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Cunostinta mea a intrebat: ”Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?”. A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul…

Ei traiesc printre noi!!!

7.Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femei de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. ”Acum”, m-a intrebat ea, ”a ajuns avionul dumneavoastra ?”

Ei traiesc printre noi!!!

8.Cand munceam la o pizzerie, am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: “Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 “.

Da, Ei traiesc printre noi!!!
Merita sa-i ajutam ?

Comentarii

Anonim a spus…
amuzante povestile, dar pacat ca ceilalti sunt atat de prosti si noi trebuie sa ii suportam.
carmen a spus…
Pe usa la BRD era pusa placuta cu "CLOSED". Doua femei, (mama de 60 ani si fiica de 35), in fata bancii...Mama da sa intre si constata ca usa este incuiata. Fiica ii explica mamei: " Scrie ca e la WC, trebuie sa mai asteptam"...
E un caz real, din pacate :D
ana a spus…
Odata cand eram cu familia in moscova ,vedem o multime de nori imensi ,care pareau a face o gaura neagra in cer. A aparut o lumina a
aparut o lumina puternica.Ne-am speriat. cred ca era o nava de extraterestri.
Anonim a spus…
futu-t pula naibi ca nu exista extraterestri