Ce-a cautat bizonu' la AC/DC ?

Fireste ca puteam sa scriu un articol de genul "un show magnific, unic, senzational!", dar ar fi fost banal. Asa ca m-am gandit sa abordez problema din alt unghi. Pentru ca am vazut lucruri care m-au deranjat. Nu la organizare, care a fost excelenta, ci la cei din jurul meu. Cativa "baieti", care n-au tacut o clipa cat au cantat Iris si s-au concentrat asiduu pe paharele de bere (cu alcool, interzise in zona in care am stat), m-au facut sa ma intreb de ce n-au ales o terasa, ca era mai comod si poate-si ascultau si maneaua preferata. Dom'shoare cu cizme cu toc cui, albe, asortate la pelerina (din piele) alba, au defilat vremelnic prin zona. Cam departe de Dorobanti, zic eu. O familie care si-a adus tancul de 7-8 ani la concert, sa-i faca "cultura muzicala". Bietul copil, pe la jumatatea show-ului AC/DC se culcase pe iarba, ca-i era somn, da' tac-su nu si nu, l-a ridicat de-acolo si l-a luat in carca, spre "fericirea" atat a piciului cat si a spectatorilor din spate. Civilizati de Dambovita m-au umplut de scrum de tigara si bucatele de chips-uri, ca ce rost are sa-ti faci griji ca mai sunt si altii in jur? Si nu in ultimul rand, Metrorex-ului i-a fost greu sa prelungeasca programul de functionare macar cu o ora, pentru un "mizilic" de 60.000 de oameni.
Pentru cei care n-au fost in Piata Constitutiei, iata si cateva fragmente, filmate cu telefonul mobil din dotare.



Dar, lasand la o parte toate inconvenientele, de orice natura, acum pot sa spun ca sunt fericit: i-am vazut pe AC/DC live!

Comentarii

Corina a spus…
Un profesionalism de exceptie, a fost seara vietii mele. O formatie care a reusit sa intre si sa iasa de pe scena la ora stabilita. In Romania nu ai sa vezi asa ceva la artisti romani. Metrorexu nu se pune...idioti
Anonim a spus…
Seara vietii rale? :O Inseamna ca nu m-ai cunoscut inca. :))
Catalin a spus…
daca n-ai fost la AC/DC nici nu cred ca ai vreo sansa, Ionut :)))))))