Poveste



A fost odata... bla, bla, bla, stiti voi restul. Chestia e ca a fost o idee. MIX FM - Radio de stiri sau, mai pe americaneste, NewsRadio. A luat-o ca bebelusii, catinel, intai de-a busilea, pe urma, copacel, pe doua piciorute. Din pacate piciorutele au ramas firave, in timp ce corpul a tot crescut. Asa ca, dupa doi ani, piciul a dat brusc, brutal si definitiv cu poponetul de pamant. Medicii spun ca s-a nascut inainte de vreme si de-asta s-a intamplat ce s-a intamplat. Si s-o gatat MIX FM. A mai ramas doar o urma pe net. Asa ca cine vrea sa-si aduca aminte de bietul copil, inca mai poate sa asculte muzica "MIX Flavoured" dar si BBC, Deutche Welle si Europa Libera, sa sara pe www.mixfm.ro. Pentru amatorii de shortcut-uri pentru winamp: http:\\mix.rdsnet.ro:8200, pentru stream-ul de 48kbps aac+ sau http:\\mix.rdsnet.ro:8000 pentru cel de 24kbps mono.
Povestea, din pacate, nu merge mai departe.

Comentarii

OLiX a spus…
hai ca muzica e acum pe mix (nu cel de pe streamurile de pe site) e foarte ok si e mult mai buna decat ce era pe mixul vechi ..

oricum, din august .. (cred) .. MIX FM is history. sorry for you..
OLiX a spus…
nu prea pot spune ca am ascultat MIXul vechi prea mult, dar sunt oarecum in sentimentul tau si e totusi ciudat cand un radio .. dispare sau .. se schimba la fatza. eu sper sa fie de bine schimbarea asta :)
Catalin a spus…
Pina la urma e chestiune de gust. Totusi, cu "vechiul" MIX FM am incercat sa "astup" o nisa pe care multi o considera "subtire". E vorba de AC (atentie, nu Hot AC), respectind detaliile de format definite de americani. Formatele euro-bulibasite sunt ca si cum ai trage un Van Gogh la un copiator alb-negru. In ceea ce priveste MIX-ul de acum, adica ONE, se inghesuie, dupa parerea mea nejustificat, pe aceeasi nisa cu DEEA (sau cum i-o zice acum) si noul Dance FM al PRO-ului. Trei radio-uri pe o singura nisa ! Lipsa de imaginatie ?